İçeriğe geç

Amık Argo Ne Demek

Yatık argo ne demek?

ve topluluk önünde konuşma. Dar ağızlı sığ su kabı.

Ayan argo ne demek?

– Toplumda önde gelen kişiler (nitelikli kişiler, ünlü (başarılı) kişiler.)8 Ocak 2020

Argoda amca ne demek?

Kişi amcasının yeğenidir. “Amca” kelimesi aynı zamanda akraba olmasalar bile kendinden büyük kişilere karşı bir saygı ifadesi olarak da kullanılır.

Argo kelime olarak mal ne demek?

Mallar, bir kişi veya kuruma ait tüm taşınır ve taşınmaz mallardır. Tarım ve çiftçilikte, bu kelime hayvancılık için kullanılır. Argoda, az anlayışlı ve düşüncesiz insanlara “mal” denir.

Argoda sevgiliye ne denir?

(isim) sevgili, canım, canım, küstah (argo)

Soğan erkeği ne demek argo?

Halen birçok yerde; haziran ayından temmuz ayına kadar, özellikle yükseltilmiş bahçelerde bulunur… En çok ‘Soğan Adam’ olarak tanınır ve halk arasında ‘Bizim Paşa hâlâ Soğan Adam’ olarak anılır; bu, küçük erkek çocuklarına bahşedilen erkekliği ifade eder.

Mırık demek ne demek?

[1] Her mahallede mutlaka bulunan ve mahalleyi pamuk ipliğine bağlayan kadın.

Argoda hippi ne demek?

Amerika Birleşik Devletleri’nde hippi kelimesi altmışlı yaşların ortalarında veya sonlarında, yani otuzlu yaşların ortalarında veya yetişkinliklerinde olan genç bir erkek veya kadını ifade eder. Hippiler daha çok “ucube”, yani “uyuşturucu bağımlısı” olarak anılır.

Sinek ikili ne demek argo?

Onur daha ileri

Möhkem hangi dil?

Muhkem (Arapça: محكم), “hüküm süren, kurulan” anlamına gelen Arapça kelime. Kur’an-ı Kerim’in Âl-i İmran Suresi’nin 7. ayetinde geçen bu kelime, açık ve kesin hüküm veren ayetleri tanımlamak için kullanılır.

Amca icmek ne demek?

Metamfetamin hemen hemen her şekilde kötüye kullanılabilirken, genellikle cam pipolar aracılığıyla tüketilir. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan sokak isimleri Met, Kristal, Buz, Ateş/Buz ve Metin Amca’dır.

Met ne demek argo?

Deksoamfetamin, metilfenidat ve metamfetamin, yaygın olarak bilinen amfetamin türlerinden bazılarıdır. Met, kristal, ateş-buz olarak da bilinen metamfetamin, uygun dozlarda tüketilmezse beyin yapısında değişikliklere ve bağımlılığa neden olabilir.

Argo ile küfür aynı mı?

Özellikle saldırgan davranışlar sergileyen kişiler arasında argo ve küfürün çok yaygın olduğu görülmektedir. Argo, saldırgan ve aşağılayıcı kelimeler olarak kabul edilirken küfür, sert kelimeler kullanarak insanların onuruna, kişiliğine ve iffetine hakaret etmek olarak tanımlanmaktadır.

Hamşo ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş detayları Geçmişi temizle Geçmiş: hamşo.

Enayi gibi ne demek?

Salak, kolay kandırılabilen, son derece aptal kişi.

Yatık insan ne demek?

2 – kötü, zayıf, bitkin, sefil, muhtaç, alçak, bodur, eğri, sığ, gelişmemiş, değersiz, açgözlü, vücudu ve şekli bozuk, yetersiz.

Argo kelimeleri nelerdir?

Argo örnekleri: afi “gösteriş yapmak”, aptal, budala “aptal, salak, saf” hilekar “hırsız” steal “çalma” atmak “temelsiz, anlamsız, uydurulmuş, yanlış kelimeler veya mesajlar” aynasız “polis” dev “polis memuru” hanzo , kiro, chushka, kaba «kaba, kaba kişi»Daha fazla makale…

Yatık mal ne demek?

Kullanım ömrünü tamamlamış mallar; Kullanılmadığı halde zamanla dayanıklılığını yitirmiş mallardır.

Argo küfür demek mi?

Argo sözcükler sadece küfür değildir. İkinci uyarı, bu sayfanın artık sadece küfür için kullanılan bazı argo sözcükleri de içermesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir